Ontzettend leuk om je alvast op de website te zien. Wat hebben wij te bieden.  

Bij de Bistro kan je kiezen uit 52 kleine gerechtjes voor een vast bedrag. 

Je proeft niet alleen heel veel verschillende smaken, maar je beleeft ook een actief samenzijn. Kiezen wat je wil, kijken bij de ander, misschien ook proeven bij de ander (als je geluk hebt) en weer kiezen. Je kunt lekker de tijd nemen.  

We denken echter dat je niet altijd de tijd hebt, maar wel zin in verschillende smaken, vandaar dat we je de kans bieden om een snel menu te kiezen.  Lekker eten en weer door.

Ook aan de kinderen is gedacht (zie menukaart). Ik zou zeggen kijk nog even verder op deze pagina, want er zijn nog meer dingen die je hier kan beleven en hopelijk ontmoeten we elkaar de volgende keer in de Bistro.

             Meteen door naar menukaart, klik hier

Dit concept is ook heel leuk om met een grote groep te doen, dus hebt u iets te vieren en wilt u gezellig met elkaar genieten van kleine hapjes, lekker biertje en/of wijntje, maak een afspraak, samen kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Contactformulier


Ook een koffietafel of bruiloft met een zelf te bedenken concept  is mogelijk; broodjes, buffet, kleine gerechtjes of diner. Kom gerust een keer langs voor info, maak een afspraak.

Keuken is open tot 22.00 uur

Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats, achter het pand. Zijstraat in, links inrijden. De fietsen kunnen in het fietsrek.(eigen risico)

Op maandag en dinsdag gesloten, toch reserveren met een groep of lunchen op een middag, neem dan contact op; 013-5340733 of via het contactformulier.

Reserveren kan via 013-5340733 of het reserveringsformulier.